Handed By-praktiske og prisvennlige nett 🤩

Handed By Petite Handbag

Trenger du noe til å oppbevare ditt strikketøy i, eller trenger du et handlenett, er veskene fra Handed By helt supre!

De er laget av 70% resirkulert plast, og også veldig slitesterke. De har solide og gode bærehanker, og kommer med et stort rom, så du utnytter plassen best mulig. De er også supre til oppbevaring, eller som strandvesker om sommeren! Og det er bare å tørke av de med en våt klut, så enkelt og greit!

Nettene er alle håndflettet i Vietnam eller Kina, og Handed By er veldig tydelige på at alt de lager er produsert etisk, og ikke av barnehender. De gir derimot mange en mulighet for en jobb og inntekt. Håndverkerne er utstyrt med materialet de trenger på et sentralt punkt i en av landsbyene, langt bortenfor storbyen.

Bestselgeren fra Handed By heter Paris – et nett som fint rommer A4 liggende oppi. Så de er perfekte for lærere eller andre som har med seg litt papirer og annet 😉. Også supre som et handlenett eller til oppbevaring av ditt strikketøy.

Petite Handbag er en mindre veske eller nett, og har to korte hanker og en liten glidelåslomme innvendig. En flott hverdagsveske.

Mingle Shopper en er ny modell for høsten 2023, med lekkert flettemønster i flotte jordfarger, og gode bærehåndtak i PU. Et stort rom innvendig, så her får du med deg mye!

Saint-Maxime Shopper er et litt større nett eller veske, og super til en weekendtur, som strandveske eller når du skal handle inn for uken! Eller bruk den til oppbevaring av skjerf, votter og luer i gangen din. Bæres i to gode og slitesterke hanker.

Handed By har mange ulike størrelser, modeller og ikke minst farger! Se hele vårt utvalg her Handed By

Og husk at vi har fri frakt og rask levering fra lager på Østlandet 😊🚚