Nyheter fra Markberg 😍

Markberg Tori Crossbody Bag, i skinn og tweed.

Nyhetene fra Markberg strømmer på, og det er så mye fint 🤩 Alt i fra de mindre veskene til de større shopperne, perfekte til jobb. Og alle i det lekreste kalveskinn, med detaljer som i tweed, som gir litt retrofølelse. Se alt fra Markberg her.

Høstens nyheter fra Markberg fortsetter å komme inn, og denne skinnvesken Lola Shopper er en av de. Klassisk og stilren i utrykket, med god plass til det du trenger i hverdagen. Og med lekker tweed på fronten, som gir vesken det lille ekstra! Gode bærehanker og med plass til PC opptil 13″.

En annen veske i serien med tweed, er Tori Crossbody Bag, som er en nettere skinnveske fra Markberg. I et nydelig kalveskinn, og med tweed-detaljer på front og bakside.

I en klassisk A-fasong, og den kan bæres i både den korte hanken, eller i den avtagbare og justerbare crossbodyreimen.

Leter du etter en veske til jobb, kan Meekah Work Bag være den du leter etter. Klassisk og tidløs, og i kalveskinn så denne blir bedre jo mer du bruker den, og jo lengre du har den! To lange bærehanker, og innvendig et stort rom, med plass til PC opptil 14″. Bred bunn, så står godt. Se nærmere på den her.

Eller er du heller mest glad i å bruke ryggsekk, er Jessa Backpack helt super! I flott kalveskinn, med plass til PC opptil 14″. Plass til det du trenger i hverdagen, med et stort rom og utvendig lomme til småting. Justerbare skudlerstropper, og to bærehåndtak.

Gå inn og ta en titt, kanskje din nye favorittveske eller sekk er nettopp fra Markberg! Og husk at vi har fri frakt i www.saffiano.no, og sender ut ordre samme dag eller neste virkedag! 😊