Saffiano.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Dixie 1656

Dame som holder en mørk brun Dixie 1656-veske.

Dixie 1656 er kanskje RE:DESIGNED by Dixies mest populære veske gjennom tidene. Denne crossoverbaggen passer like godt til hverdags som fest, og er din naturlige følgesvenn i årevis. 

Vesken Dixie 1656 fra det anerkjente danske merket RE:DESIGNED by Dixie, er anerkjent verden over for sitt klassiske design. Dette er en skulderveske som kommer til å være med deg i årevis, og som bare blir tøffere ved bruk. 

 

Se alle veskene fra RE:DESIGNED by Dixie her

 

Brun Dixie 1656-veske.

RE:DESIGNED by Dixie

Det anerkjente danske merket RE:DESIGNED by Dixie er Skandinavisk design på sitt ypperste. Merket kjennetegnes av håndlagde produkter av nøye utvalgte materialer med en særdeles høy kvalitet. Veskene lages av storfeskinn som er naturlig farget, og behandles på en slik måte at teksturen i materialet blir bevart. 

Etter fargeprosessen blir veskene vokset for hånd. Voksingen skaper en overflate som virker fukt- og smussavvisende, slik at materialet blir bevart. Takket være råhudens naturlige egenskaper, blir veskene fra RE:DESIGNED by Dixie bare finere og tøffere når de er i bruk. 

Les mer om Dixie-vesker hos Saffiano

Dame som lener seg på veggen til et gammelt trehus og holder en Dixie 1656-veske.

Dixie 1656

Dixie 1656 er en klassisk og praktisk skulderveske, som gjerne ender opp med å gå i arv i familien. Det er en nydelig skinnveske i praktisk størrelse, delt inn i et stort rom, to mindre innerlommer samt en glidelåslomme. Det er enkelt å organisere tingene dine i denne vesken, som kommer i et stort utvalg lekre farger. 

Dixie 1656 er laget av 100 % skinn av BG-kvalitet, i likhet med flere av de mest populære produktene fra Dixie. For å sikre den aller beste kvaliteten er skinnet håndplukket, og vesken satt sammen og sydd for hånd. 

Sort Dixie 1656-veske.

Ettersom alle vesker fra Dixie er håndlaget, er hver veske unik. Det er en helt spesiell følelse å holde i en Dixie-veske – du vil umiddelbart gjenkjenne at det er et kvalitetsprodukt mellom fingrene dine, både på grunn av hvordan vesken føles, og hvordan skinnet lukter. 

Dame med blå skjorte som holder en lys brun Dixie-veske.

Stort utvalg lekre farger

Dixie 1656 kommer i utrolig mange flotte farger. Veskene er vokset for å avvise smuss og fukt, samt for at fargen skal holde seg enda bedre. Noen av de mest populære fargene på Dixie 1656 er:

  • Mørkebrun
  • Sort
  • Valnøtt
  • Brun (Burned Tan)

Dame som holder en sort Dixie-veske.

Du finner RE:DESIGNED by Dixie og mye mer hos Saffiano – den norske nettbutikken med en ekte lidenskap for vesker og tilbehør. Legg inn din bestilling i dag, så blir varene sendt i løpet av kort tid. 

 

Nyheter: vesker

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke