Saffiano.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Dixie-veske

Dame som lener seg inntil veggen på et bygg og holder en mørk brun Dixie-veske

En Dixie-veske signaliserer både høy kvalitet, funksjonalitet og elegant design. Mange av Saffianos bestselgere er nettopp vesker fra RE:DESIGNED by Dixie.

 

Se vesker fra Dixie

 

Du merker at det er noe helt unikt med veskene fra Dixie, og allerede på designet kommer dette tydelig frem. Veskene er håndlaget slik at hver veske er noe helt eget. 

Det er også noe spesielt med godt og ekte lær. Ikke bare har ekte lær en særegen lukt, du kjenner det også i håndflaten. Med en gang du tar i en Dixie-veske vet du at det er noe helt spesielt.

Dame som bruker en lys Dixie-veske.

RE:DESIGNED by Dixie

RE:DESIGNED by Dixie har en filosofi om at man kan kjenne igjen lukten og følelsen av god kvalitet. Derfor lager de alle sine vesker i materialer av høyeste kvalitet. 

Materialene blir håndplukket for å sikre den gode kvaliteten til produktene deres. I tillegg til å håndplukke materialene sørger Dixie for at veskene er av høyeste kvalitet ved å håndlage hver eneste veske. Slik sikrer de at produktet blir så godt som mulig hver eneste gang. Dette gjør også at hver veske er unik, med sine egne særpreg og merker i skinnet.

På grunn av den gode kvaliteten vil du kunne ha en veske fra Dixie i lang tid. Du trenger heller ikke bekymre deg for slitasje. Faktisk blir veskene fra RE:DESIGNED by Dixie bare finere og tøffere jo mer de er i bruk. De blir nesten bedre desto mer de brukes.

Dame som har en lys brun skulderveske fra Dixie.

Dixie-veske hos Saffiano

Saffiano har Dixie-vesker i mange ulike design, farger, størrelser og kategorier. Hos oss finner du uten tvil noe som passer dine behov og din look. En veske er et lekkert tilbehør til enhver stil, og er samtidig praktisk og funksjonell. 

Små, praktiske vesker

Hvis du trenger et sted å oppbevare mobil, lommebok og andre småting, kan du ta en titt på kule Jolly Bumbag. Du kan ha den rundt livet eller over brystet som er cross-body-bag.

Skuldervesker

Hvis du trenger en større veske, er designet 1656 en bestselger hos oss. Det er en skulderveske i A4-størrelse, og kommer med praktiske lommer på innsiden og utsiden.  

Marlo er en stor skulderveske fra RE:DESIGNED by Dixie, og kan også fungere som et handlenett eller bag. Denne varianten kommer i mørkebrunt skinn og lukkes med en magnetknapp. Den har to store bærehanker slik at vesken kan tas over skulderen eller bæres for hånd.

Klassikeren

Ellers er Molly en velkjent klassiker i Dixie-sortimentet. Den er også en bestselger hos oss. Molly passer perfekt som veske til både jobb og skole. Læret er i BG-kvalitet, som mange av Dixies mest populære produkter gjennom tidene er. 

BG-kvaliteten er laget – som andre Dixie-produkter – av håndplukket materiale. Produktet er laget for hånd, og blir vokset for hånd når vesken er ferdig montert. Dette gir hvert produkt et unikt og distinkt preg – noe BG er kjent for.

Bag

RE:DESIGNED by Dixie lager ikke bare vesker. Bagene deres er også svært populære. Designet Signe passer utmerket når du skal på tur og ikke får plass til alt i den vanlige veska. 

Signe er en klassisk og tøff skinnbag fra RE:DESIGNED by Dixie. Den har et stort rom på innsiden, og lommer med glidelås på utsiden. Den kommer med skulderstropper og en justerbar reim. Bagen er laget i det autentiske BG-skinnet til Dixie og passer både kvinner og menn.

Grått skjerf fra Dixie som er snurret sammen.

Andre produkter fra RE:DESIGNED by Dixie

I tillegg til at Dixie tilbyr en rekke vesker, lager de også produkter innen andre kategorier. Du kan blant annet kjøpe lommebok, solbriller og klær og sko. Produkter innen klær/sko: 

  • Støvletter
  • Skjerf
  • Votter
  • Hansker
  • Luer

Mørk brun skulderveske fra Dixie med blomster i.

Dixie-veske fra RE:DESIGNED by Dixie

RE:DESIGNED by Dixie lager ikke design for fremtiden. De påstår ikke at de vet hva som kommer til å prege motebildet om et halvt år – det gjør ingen, mener de. De vet derimot hva som er trendy akkurat nå. Derfor fokuserer de på unike og funksjonelle design som passer til dagens motebilde.

RE:DESIGNED by Dixie er skandinavisk design på sitt beste, laget i hjertet av Danmark. Design fra Danmark er alltid et steg foran resten av verden. Derfor er dansk design ettertraktet overalt. Dette er synlig i veskene.

Dame som holder en mørk brun bag fra Dixie.

Lurer du på noe? 

Dersom du har spørsmål angående våre produkter, frakt og priser er det bare å kontakte oss. Vi er tilgjengelig på e-post: hilde@saffiano.no og telefon: 90 41 00 05.

Gratis frakt?

Visste du at vi har gratis frakt på flere av leveringsalternativene våre? Vi tilbyr levering med Posten/Bring og Postnord. 

Du får opp hvilke leveringsmetoder vi kan tilby til din adresse når du har fylt inn denne. Her står det om leveringen er gratis eller ikke. Det er gratis frakt på alle våre leveringsalternativer foruten hjemlevering med PostNord. 

Les mer om forsendelse og retur her

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, kampanjer og tilbud!

 

Se vesker fra Dixie

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke