Saffiano.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RE:DESIGNED by Dixie

RE:DESIGNED by Dixie håndplukker materialer av høyest kvalitet. Hvert produkt er håndlaget og derfor unikt. 

 

RE:DESIGNED by Dixie er et dansk merke med et fokus på høy kvalitet og lekre design. Merket har en filosofi på at man kjenner igjen god kvalitet på lukten av læret, og følelsen av læret mot håndflaten. De vet hvordan kvalitet lukter, kjennes og føles.

RE:DESIGNED by Dixie håndplukker derfor materialene de bruker for å sikre aller høyest kvalitet. Alle produktene er også laget for hånd for at de skal bli best mulig hver gang. Derfor er RE:DESIGNED by Dixie synonymt med høy kvalitet, funksjonalitet og elegant design.

I tillegg betyr dette også at ethvert Dixie-produkt er unikt. De følger kanskje samme design, men hvert produkt er noe helt eget. For eksempel vil en Dixie-veske ha sine særpreg og merker i læren. Dette gjør alle produktene deres autentiske.

Design for nåtiden, ikke fremtiden

RE:DESIGNED by Dixie vet godt at vaner og mote endrer seg. Merket designer ikke noe de tror kommer til å bli populært i en fjern fremtid. Ingen kan vite hvordan motebildet kommer til å se ut om et halvt år eller mer. Derfor fokuserer heller RE:DESIGNED by Dixie på nåtiden – det som er trenden nå.

Merket lager funksjonelle og unike design for nåtiden. Andre merker prøver hardt å påvirke motebildet. Dette er noe veldig få får til. Mange produkter blir utdatert fordi motelandskapet tar en helt annen retning.

Gjennom sitt fokus på nuet får kanskje RE:DESIGNED by Dixie også noe tidløst over seg. Merket har flere vesker og hansker med et klassisk og elegant design. Det tidløse vil jo per definisjon aldri bli utdatert. Samtidig er det tydelig at de vet hva som appellerer akkurat nå. 

RE:DESIGNED by Dixie viser hvorfor skandinavisk design er i vinden. Produktene lages i hjertet av Danmark, og er enda et eksempel på styrken til dansk design. Det er ikke uten grunn at design fra Danmark er ettertraktet verden over.

RE:DESIGNED by Dixie hos Saffiano

Mange av bestselgerne hos Saffiano er fra RE:DESIGNED by Dixie. Våre kunder setter pris på den høye kvaliteten, både i materialet, håndverket og stilen. Vi har blant annet vesker i ulike størrelser, hansker, stilige luer, varme skjerf, lekre sko og solbriller.

Hos oss får du lekre solbriller til solfylte dager, og lune skjerf til dager med mye vind. Solbrillene Cait kan være det lille ekstra til ethvert antrekk. Skjerfet Candi har tidløst design i myk polyester og ull.

Saffiano har også en rekke Dixie-vesker i ulike størrelser og design. Du finner definitivt noe som passer deg. En veske er både lekkert og praktisk. På grunn av kvaliteten vil du kunne bruke den lenge – veskene blir faktisk bare tøffere og finere etter bruk.

En Jolly Bumbag er perfekt for deg som har en mobil eller lommebok som tar for mye plass i lommene. Signe er en bestselger av større størrelse, som også rommer mer. Klassikeren Molly er et stilsikkert og praktisk valg, som passer like godt til skole som til jobb.

Produkter fra RE:DESIGNED by Dixie skal ikke bare se pene ut. Det er også viktig at man kan bruke produktene. Derfor er funksjonalitet en viktig egenskap ved merkets produkter – enten det gjelder vesker, sko eller hansker.

Dette er for eksempel tydelig i hanskene Dona. Designet er selvsagt lekkert, og læret er mykt og behagelig. I tillegg har hanskene en touch-funksjon, så du slipper å ta av hanskene for å bruke telefonen. Dette er perfekt til kalde vinterdager.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke