Høstens nyheter fra Re:Designed by Dixie 👜

Re:Designed by Dixie Elvira Big

Er du klar for høsten? Hva med en ny veske til ditt favorittantrekk, for litt fornying? Vi har fått inn nye styles fra Re:Designed by Dixie, og her er det noe for alle!

Elvira Big er en super hverdagsveske, samtidig som den ser bra ut! Mange rom innvendig til å holde orden på dine ting, og i en superfin fargekombinasjon. Denne kan brukes til alt av farger. Bær den i den korte hanken, eller bruk crossbodyreimen. En flott skinnveske, i saffiano-skinn.

Enia er også en ny modell fra Re:Designed by Dixie. En bucketbag er alltid i motebildet, og er en veldig feminin veske. Laget i en nydelig skinnkvalitet, blir bare finere etter mange års bruk! Kommer også i fargen svart, Enia.

Er du på utkikk etter en ny veske til jobb eller er stor hverdagsveske, er Eliana perfekt. Denne vesken har flere adskilte rom innvendig, og en polstret lomme til PC opptil 13″. Knotter under bunnen, så den står stødig. Og du kan bære den i enten de to store og gode skulderhankene, eller i den avtagbare og justerbare skulderreimen. Også ser vesken bra ut også, et stort pluss 😉

Vi har flere modeller, størrelser og farger på vesker fra Re:Designed by Dixie, som du kan finne her

God shopping 😊