Høstens nyheter fra Ulrika Design 👜

Ulrika Design 3 Buckles Crossbodyveske

Høsten er her og nyhetene fra Ulrika Design har ankommet vårt lager. Jordfargene er sikre vinnere for høsten, men også krydret med litt knall oransje!

Denne vesken fra serien “Raw” av Ulrika Design er så tøff! Tenk deg denne vesken, liten crossbodyveske, til et helsort antrekk. Akkurat stor nok til at du får med deg det du trenger på farten. Kort hank og justerbar skulderreim. Pris 649,-/ fri frakt.

Vesker med denter og spenner er det også mye å se av denne høsten. Samt denne fasongen på vesken avbildet. Serien heter ” 3 Buckles” og kommer i svart og taupe. Ulrika Design 3 Buckles Crossbodyveske, Svart er en super hverdagsveske, rommer mye men har samtidig en kledelig fasong. Bær den over skulderen, eller i den justerbare crossbodyreimen. Laget i et mykt syntetmateriale, PU. Pris 849,-/ fri frakt.

Eller foretrekker du heller å bruke sekk, har vi denne flotte sekken Ulrika Design Rhomb Ryggsekk m/ pc-lomme, Svart

Sekken har lekre detaljer på fronten, og er veldig feminin i utseendet. Plass til PC opptil 13″ og lukkes med klaff, magnetlås og glidelås. Pris 799,-/ fri frakt.

Om du heller ser etter en liten veske, typ mobilveske, er disse helt supre. Ulrika Design Pocket Mobilveske, Brun og Ulrika Design Pocket Mobilveske, Svart har plass til mobil, 3 kortlommer og annet smått du trenger. Crossbodyreim. Perfekte til fest eller om du klarer å ha med deg lite til hverdags 😉 Pris 449,-/ fri frakt.

Vi har også mange andre størrelser, modeller og farger på de flotte veskene fra Ulrika Design. Se her for hele utvalget;

Ulrika Design Arkiver – Saffiano

Velkommen til vår nettside for en god handel 😊